Nová školka a jesličky na libereckém letišti!

sobota 30. srpna 2014

Hlídání dětí

18:14 Publikoval Unknown
Vracíte se do práce nebo jen toužíte, aby si vaše dítko zvyklo na kolektiv a trochu se osamostatnilo? Potřebujete něco zařídit, zajít k lékaři, popř.se věnovat mladšímu dítěti? Zkrátka sháníte hlídání dětí s programem a individálním přístupem? Pak je tu pro vás Avion - hlídání dětí, nárazové i pravidelné, dopolední, celodenní i na pár hodin.

Zajišťujeme péči o děti od 0 do 6 ti let,  od 7 do do 17 hodin.

Zaručujeme individuální péči v malých skupinkách, celodenní program, vyškolené pečující a nádherné prostředí v podještědské přírodě. Pečující zdravotní sestry jsou pro naše nejmenší samozřejmostí.

S dětmi jsme co nejvíce venku, protože místo, na kterém se Avion nachází, k procházkám přímo vybízí. Tím, že jsme přesně na hranici města a přírody, máme možnost pořádat dobrodružné vypravy všemi směry, ať už za krásami nedalekého pralesa Opičák, tak za zvířaty z útulku Archa.

Pořádáme pravidelné dílničky s výtvarnicí z ateliéru Krasohled, práce jsou zaměřený na tvoření z přírodních materiálů. Vaše dítě se tak již od útlého věku setkává se svými vrstevníky, rozvíjí se při pohybových aktivitách a výtvarných činnostech a vy si můžete zařídit, co potřebujete.

Zajišťujeme stravu i pitný režim, popř. podáváme stravu z domova, plně respektujeme individuální přání a potřeby rodičů.



Avion Liberec: 5. modelové pracoviště - poskytování služby péče o malé děti pro Liberecký kraj (CZ.1.04/3.4.04/76.00108 OPLLZ). Mzdové příspěvky pečovatelek jsou po dobu 5ti měsíců spolufinancovány z projektu ESF.